ΑρχικήΑθλητικάΣτην Γ` Εθνική θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Α.Ο. Θήβα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: ΑΟ Θήβα 

Στην Γ` Εθνική θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Α.Ο. Θήβα

Στην Γ` Εθνική θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Α.Ο. Θήβα

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Γιώργος Πέππας

Η ομάδα του Α.Ο. Θήβα, έκανε γνωστό πως αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΠΟ, μετά την αποχώρηση τόσο του Α.Ο. Υπάτου όσο και του Α.Ο. Ελλοπιακού, για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Το ΔΣ του ΑΟ ΘΗΒΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τον κόσμο του ότι η ομάδα δέχθηκε επίσημη πρόσκληση απο την ΕΠΟ για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας 2024/2025, την οποία και θα αποδεχθούμε καθώς η ομάδα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα της ιστορικής πορείας της.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να σταθεί δίπλα μας στη νέα αυτή πρόκληση !!»

Την ομάδα της Θήβας συνεχάρη ο Α.Ο. Ελλοπιακός, με ανάρτησή στο Facebook:

«Η ομάδα μας στα 48 χρόνια παρουσίας της στο Βοιωτικό ποδόσφαιρο έκλεισε έναν κύκλο με το αποκορύφωμα της συμμετοχής της στην Γ εθνική.

Το χωριό μας ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους σε έκταση δήμους. Στο Δήμο Θηβαίων. Σε αυτό τον Δήμο υπήρχαν ήδη δύο ομάδες που συμμετείχαν στην Γ εθνική. Δύο ομάδες που αφορούσαν από τα δύο μικρότερα χωριά του Δήμου μας.

Το Υπατο και η Ελλοπία. Η ομάδα του Υπάτου με την αδιάλειπτη παρουσία της αλλά και την διεκδίκηση ακόμα και της ανόδου στην Sl2 κατέγραψε μια ιστορική πορεία που σημαδεύει και την ιστορία του χωριού το οποίο έγινε πασίγνωστο και μέσα από το ποδόσφαιρο αλλά και τους ανθρώπους που διακρίθηκαν για την προσφορά τους και τις επιτυχίες τους.

Η ομάδα μας αισθάνεται την ανάγκη να της απευθύνει δημόσια τα πολλά συγχαρητήρια.

Το χωριό μας και η ομάδα μας στο πνεύμα της εξωστρέφειας που λειτουργεί, έκανε μία τεράστια υπέρβαση και κατέγραψε ένα γεγονός που πιθανά να μην επαναληφθεί ποτέ, με τη συμμετοχή της στην Γ εθνική και στο πιο δύσκολο όμιλο της κατηγορίας.

Κέρδισε τις εντυπώσεις και τον σεβασμό πάρα πολλών ανθρώπων και έκανε γνωστό το όνομα του χωριού μας από την Αττική και μέχρι την Κρήτη.

Η ομάδα μας με την εθελούσια απόσυρση της από το νέο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, έβαλε και αυτή το λιθαράκι της, ούτως ώστε όχι μόνο να ανοίξει ο δρόμος για την μεγάλη και ιστορική ομάδα της πόλης μας αλλά, από πέρσι ακόμα να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την εύρεση των απαραίτητων πόρων που θα εγγυηθούν την βιωσιμότητα της, πιστεύοντας στην ανάγκη μιας μεγάλης ομάδας στην πόλη και στο Δήμο.

Η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται πλέον στην Γ εθνική.

Το ποδόσφαιρο στο Δήμο Θηβαίων πρέπει να το δούμε ενιαία και μέσα από αξιολόγηση να συνδράμουμε όλοι μαζί για την νικηφόρα πορεία της μοναδικής πλέον ομάδας μας στην Γ εθνική, αλλά και για την στήριξη των ομάδων των χωριών μας.

Εγωισμοί, αλαζονικές συμπεριφορές, τοπικιστικές επάρσεις και διχόνοιες δεν συμβαδίζουν με την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια όπως σε κάθε τομέα, έτσι και στο ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε να φτάσει ο Α.Ο. ΘΗΒΑ ακόμα πιο ψηλά.

Να έχει μία ομάδα με διάρκεια και όλοι μαζί να αξιοποιήσουμε το ποδοσφαιρικό δυναμικό του τόπου μας και ειδικά τα νέα παιδιά.

Θερμά συγχαρητήρια.»