ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΑπαγόρευση κυκλοφορίας - στάσης στάθμευσης των οχημάτων το Σάββατο λόγω διεξαγωγής του αγώνα EKO Rally Acropolis 2024

ΘΗΒΑ

#TAGS: Ράλλι Ακρόπολις 

Απαγόρευση κυκλοφορίας - στάσης στάθμευσης των οχημάτων το Σάββατο λόγω διεξαγωγής του αγώνα EKO Rally Acropolis 2024

Απαγόρευση κυκλοφορίας - στάσης στάθμευσης των οχημάτων το Σάββατο λόγω διεξαγωγής του αγώνα EKO Rally Acropolis 2024

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας απαγορεύεται η κυκλοφορία, στάση στάθμευση παντός οχήματος, πλην των οχημάτων των κριτών του αγώνα ή άλλων εμπλεκομένων οχημάτων, σύμφωνα με τον κανονισμό διεξαγωγής αυτού, καθώς και η κίνηση, διάβαση των πεζών και ποιμνίων το Σάββατο 07-09-2024 για την Ειδική διαδρομή Νο 8 «ΘΗΒΑ» και συγκεκριμένα στην παρακάτω διαδρομή :

-Εκκίνηση – Αφετηρία : Από διασταύρωση ανώνυμης χωμάτινης οδού με επαρχιακή οδό Ασωπίας 500 μ. μετά την έξοδο του χωριού Νεοχωράκι, αριστερά 40μ. από την άσφαλτοστον ανηφορικό χωμάτινο δρόμο αριστερά.

-Τερματισμός : Ανώνυμη δασική οδός πλησίον Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής Νεοχωρακίου

Η απαγόρευση θα ισχύσει μεταξύ των ωρών 07:30 και 13:30

Τα χρονικά όρια ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μπορούν να παραταθούν, μειωθούν καθώς και να μην εφαρμοσθούν εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν κατά την κρίση των επικεφαλής των μέτρων.

Η ισχύς της εν λόγω Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των προβλεπόμενων από το Νόμο μέσων οδικής σήμανσης, για την έγκαιρη εκτροπή της κυκλοφορίας και την αποτροπή κινδύνου ατυχημάτων.