ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 7 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

#TAGS: Δημοτική Επιτροπή  Δήμος Λεβαδέων 

(copyright: Pixabay)

Με 7 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων

Με 7 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Παρασκευή, συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων, στις 13.45 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, όπου θα συζητηθούν τα κάτωθι θέματα:

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.Αποδοχή δωρεάς μιας βιβλιοθήκης για το 10ο Νηπιαγωγείο Δήμου Λεβαδέων.

2.Αναμόρφωση προϋπολογισμού τρέχουσας χρήσης (7η ).

3.Έγκριση της «κατά παρέκκλιση» προσφυγής στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για το ΤΜΗΜΑ 4, που αφορά την προμήθεια Tablets   Αξιολόγησης στα πλαίσια του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με      τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ» , σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 10 του άρθρου 6 του Ν. 4412/2016.

4.΄Εγκριση διενέργειας διαγωνισμού και καθορισμός των όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση κυλικείων στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ».

5.Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για διατήρηση ή μη κενωθέντος περιπτέρου και απομάκρυνση κουβουκλίου επί της οδού Καραγιαννοπούλου αριθμ. 1 στην Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς. 

6.Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για διατήρηση ή μη κενωθέντος περιπτέρου   στην Δημοτική Κοινότητα Χαιρώνειας

7.Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού-Τακτοποιητικού Πίνακα Εργασιών και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ»