ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτία32χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από τέσσερις άνδρες στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου στην Αντίκυρα

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: Βοιωτία  Αντίκυρα  Βιασμός 

32χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από τέσσερις άνδρες στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου στην Αντίκυρα

32χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από τέσσερις άνδρες στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου στην Αντίκυρα

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Σπύρος Πέππας

Σοκαρισμένη βρίσκεται η τοπική κοινωνία καθώς σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποίησε 32χρονη γυναίκα, τέσσερις άνδρες την βίασαν το βράδυ της Τετάρτης (24/7) στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου στην Αντίκυρα Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα η 32χρονη κατήγγειλε ότι πήγε με την μηχανή της στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης όπου είχε κανονίσει ραντεβού με άγνωστο άνδρα τον οποίο είχε γνωρίσει την προηγούμενη ημέρα μέσω ίντερνετ.

Φτάνοντας στην παραλία η 32χρονη δεν κατάφερε να εντοπίσει τον άνδρα αλλά ενώ βρισκόταν επί της παραλιακής οδού, τέσσερις άγνωστοι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο σταμάτησαν και με την χρήση βίας την επιβίβασαν παρά την θέληση της στο όχημα τους.

«Με μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, περίπου δέκα λεπτά από το σημείο της αρπαγής, με κατέβασαν και με εξανάγκασαν σε συνουσία με τη χρήση σωματικής βίας. Συγκεκριμένα, αφού με τοποθέτησαν σκυφτή στο καπό του οχήματος οι τρείς εξ αυτών με κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί μου…»

Στην συνέχεια οι δράστες εγκατέλειψαν την 32χρονη σε ένα σημείο περίπου στα μισά της διαδρομής και εξαφανίστηκαν.

Την στιγμή της αρπαγής της η 32χρονη κατάφερε να δει τα χαρακτηριστικά ενός από τους βιαστές της για μερικές στιγμές πριν της κλείσουν τα μάτια με μαντίλι.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, ήταν ένας νεαρός άνδρας, καστανόξανθος, ψηλός.

Στην συνέχεια η 32χρονη έσπευσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς όπου κατήγγειλε το περιστατικό και αναμένεται σήμερα να εξεταστεί από Ιατροδικαστή ενώ αναζητούνται οι δράστες.