ΑρχικήΑθλητικάΜε 11 αθλήτριες συμμετείχε ο Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς στο Irini Cup - Δείτε φωτογραφίες

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

#TAGS: ΑΚΟΛ 

Με 11 αθλήτριες συμμετείχε ο Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς στο Irini Cup - Δείτε φωτογραφίες

Με 11 αθλήτριες συμμετείχε ο Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς στο Irini Cup - Δείτε φωτογραφίες

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Γιώργος Πέππας

Στις 12-15 Μαΐου 2022 έλαβε χώρα, στη Χαλκίδα, το 3ο Διεθνές meeting Irini Cup, που διοργανώθηκε από τον Α.Σ. ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, όπου συμμετείχε, με 11 αθλήτριες, το αγωνιστικό τμήμα Ρυθμικής του Α.Κ.Ο.Λ.

Καταπληκτική ήταν η εμφάνιση, το Σάββατο, της αθλήτριας και φοιτήτριας ΤΕΦΑΑ, Γεωργίας Αγγελοπούλου, η οποία κατέκτησε τη πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο σε πρόγραμμα με κορίνες στην κατηγορία senior.

Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση της αθλήτριας του ΑΚΟΛ Αθανασίας Μελισσάρη στην 6η θέση σε πρόγραμμα με στεφάνι κατηγορία pre-junior και έτσι κατετάγη στην οκτάδα και στις κορίνες 12η σε σύνολο 44 αθλητριών.

Η Κατερίνα Καρατζά, επίσης αθλήτρια του ΑΚΟΛ, είχε, την Κυριακή, μια ικανοποιητική εμφάνιση στο πρόγραμμα με στεφάνι στην 15η θέση στην κατηγορία junior ολοκληρώνοντας την συμμετοχή της, παρά το γεγονός πως τραυματίστηκε στον αγώνα, και συνέχισε με το πρόγραμμα σε κορίνες και πήρε την 18η θέση.

Την Παρασκευή συμμετείχαν οι Παγκορασίδες του ΑΚΟΛ, Ιωάννα Πούλου, Παναγιώτα Γεωργίου και Βασιλική -Σοφία Κυριακοπούλου σε δύο προγράμματα στεφάνι και ελεύθερο για τις οποίες ήταν ο πρώτος αγώνας την φετεινή χρονιά με πολύ καλή παρουσία.

Τέλος την Πέμπτη οι μικρές αθλήτριες του ΑΚΟΛ, Παναγιώτα Κεμαλάι, Βασιλική Μαλισιόβα, Ευαγγελία Γκικοπούλου, Ναταλία Αγγελοπούλου και Αναστασία Νίκου συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα στην κατηγορία minis, όπου απέσπασαν το χειροκρότημα και έλαβαν μετάλλια από τη διοργάνωση για τη συμμετοχή τους.

«Το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρει όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν και εύχεται καλή συνέχεια στα αγωνιστικά τους προγράμματα!

Συγχαρητήρια και στις προπονήτριες του αγωνιστικού-προαγωνιστικού τμήματος ρυθμικής, Έφη Ραμαντάνη και Ειρήνη Αποστόλου, οι οποίες συνόδευσαν τα παιδιά στον αγώνα, στην ?ννα Αθανασιάδου υπεύθυνη μπαλέτου όπως και στους γονείς για την στήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους.» αναφέρει ο Α.Κ.Ο.Λ.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι