ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΑγριο ξύλο στο κέντρο του Ορχομενού - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

#TAGS: Ορχομενός  Ξυλοδαρμός 

Αγριο ξύλο στο κέντρο του Ορχομενού - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Αγριο ξύλο στο κέντρο του Ορχομενού - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024

Σπύρος Πέππας

Τραυματίες στο νοσοκομείο κατέληξαν δυο δημότες στον Ορχομενό μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό τους, από ομάδα συνδημοτών τους που ανήκουν στην υποτιθέμενη ευαίσθητη κοινωνική ομάδα του δήμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης, στο κέντρο του Ορχομενού, μπροστά στα μάτια θαμώνων καταστήματος εστίασης και άλλων ιδιοκτητών επιχειρήσεων που λειτουργούν στο σημείο.

Αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η κλήση της αστυνομίας, την προηγούμενη ημέρα, για ανούσιες διαφορές που ενέσκυψαν μεταξύ δύο ενοίκων της ίδιας γειτονιάς, για τα σκυλιά τους.

Αιτία για τη "σύρραξη" και τον άγριο ξυλοδαρμό, ήταν η λεκτική επίπληξη-παρατήρηση του ιδιοκτήτη του ενός σπιτιού, στο μέλος της υποτιθέμενης ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας, για την εμπλοκή της αστυνομίας στη "δήθεν" διαφορά τους καθώς ο δεύτερος θα εγκατέλειπε τη γειτονιά τις επόμενες ημέρες, αλλάζοντας κατοικία.

Μετά την παρατήρηση επίπληξη, με ένα τηλεφώνημα ο εκπρόσωπος της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας συγκέντρωσε "στρατό" έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη που τον παρατήρησε και ακολούθησε η σύρραξη ο ξυλοδαρμός του ιδίου, του αδελφού του και ενός περαστικού που προσέτρεξε τα δύο αδέλφια.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό μετά τον ξυλοδαρμό.

Ο "στρατός" εγκατέλειψε το σημείο της συμπλοκής αφήνοντας αιμόφυρτα τα θύματά τους.

Οι τρεις άντρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λιβαδειάς προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τα θύματα της επίθεσης αναμένεται να καταθέσουν μήνυση για την επίθεση που δέχθηκαν.