ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓιώργος Αραπίτσας: Τα λόγια όταν δεν συνοδεύονται από πράξεις φαίνονται μάταια και κενά

Γιώργος Αραπίτσας: Τα λόγια όταν δεν συνοδεύονται από πράξεις φαίνονται μάταια και κενά

Γιώργος Αραπίτσας: Τα λόγια όταν δεν συνοδεύονται από πράξεις φαίνονται μάταια και κενά

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024

Σπύρος Πέππας

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου - Θεσπιέων Γιώργος Αραπίτσας, με δημοσίευσή του, απαντά στις κατηγορίες του δημοτικού συμβούλου Ιωάννη Ραχούτη σχετικά με τη νομιμότητα της ηλεκτροδότησης του γηπέδου Μαυρομματίου από τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων. Ο κ. Αραπίτσας αναφέρει ότι η ηλεκτροδότηση έγινε με νόμιμες διαδικασίες και πως συνεχίζονται οι προσπάθειες για βελτιώσεις σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Αναλυτικά η δημοσίευση του κ. Αραπίτσα:

ΟΛΙΣΘΗΜΑ σε όσους επικροτούν και επιβραβεύουν την άποψη του Κυρίου Ραχούτη Ιωάννη Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Εργοταξιακή σύνδεση ηλεκτροδότησης του γηπέδου Μαυρομματίου, που κατασκευάστηκε απο την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και ηλεκτροδοτήθηκε από την νυν, δεν είναι νόμιμη. Ηλεκτροδοτούμε όσες δομές και εγκαταστάσεις του Δήμου χρειάζονται ρεύμα και ταυτόχρονα ρυθμίσαμε και ελέγχουμε απόλυτα το μεγάλο χρέος του Δήμου, που κληρονομήσαμε προς τον ΔΕΗ ποσού 1.741.000 Ευρώ. Η ηλεκτροδότηση του γηπέδου Μαυρομματίου, έγινε από τον ΔΕΔΔΗΕ Θήβας κατόπιν αίτησης του Δήμου, αφού πληρώθηκε στην ΔΟΥ Θήβας το πρόστιμο για την νομιμοποίηση των παλιών αποδυτηρίων, τον περασμένο Απρίλιο και έγινε τροποποίηση του Προϋπολογισμού ποσού 21.000 Ευρώ .?ρα το κόστος δεν είναι 10 Ευρω για το παράβολο. Όταν αυτά τα αποδυτήρια επισκευαστούν και ελεγχθούν από τον Ελεγκτή Δόμησης, κάτι που προβλέπεται να γίνει σύντομα, το ρεύμα από Εργοταξιακό θα γίνει Μόνιμο, πολύ πριν την διετία που ισχύει το Εργοταξιακό.

Μετά την ηλεκτροδότηση του γηπέδου Μαυρομματίου ετοιμάζουμε την ηλεκτροδότηση του βοηθητικού γηπέδου Αλιάρτου, που κατασκευάστηκε με το πρόγραμμα LEADER/CLLD και παραμένει χωρίς φωτισμό τα τελευταία 3,5 χρόνια, την ριζική αναβάθμιση Φωτισμού του γηπέδου της ?σκρης και τις πλαστικοποήσεις παιδότοπων - αθλότοπων στα Δημοτικά Σχολεία Μαυρομματίου και 1ο Αλιάρτου που έγιναν πριν 10 χρόνια και χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις. Τα παραπάνω έργα θα έχουν υλοποιηθεί μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.